محدودیت‌های ماده ۴۱ قانون انتخابات شورا‌ها اعلام شد | مسئولان اجرایی برای نامزدی باید استعفا دهند سفیر چین در تهران: اقدام سه کشور اروپایی برای اجرای اسنپ‌بک غیرسازنده است | پکن تمایل دارد توافقات انجام‌شده با تهران را اجرایی کند وزیر ارتباطات: اتصال مدارس به فیبر نوری گامی کلیدی برای عدالت آموزشی و هوشمندسازی مدارس است تأکید معاون‌اول رئیس‌جمهور بر پرهیز از وابستگی داخلی به فناوری‌های خارجی محسن رضایی: از دعواهای جناحی پرهیز کنیم عراقچی: اولویت اساسی دستگاه سیاست خارجی، دفاع همه‌جانبه و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌ها است قالیباف: به دنبال لاپوشانی اشتباهاتمان نباشیم بهروزآذر: لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت، در مجلس در حال بررسی است دفاع وزیر خارجه آمریکا از جنایت رژیم صهیونیستی در غزه پزشکیان از مقاومت‌‎ها در برابر اصلاح نظام اداری در کشور انتقاد کرد پزشکیان در دیدار وزیر کشور عمان: ایران و عمان در فرازونشیب‌های منطقه‌ای، همواره یاور یکدیگر بوده‌اند معاون وزیر امور خارجه روسیه: به آمریکا درباره رزمایش‌های راهبردی روسیه اطلاع داده‌ایم پزشکیان: به‌کارگیری فیبر نوری به‌جای کابل‌های مسی در تمام کشور انجام شود آیت‌الله علم‌الهدی: پرستاری شغل نیست بلکه حرفه‌ای مقدس است | وظیفه مسئولان حفظ احترام و حمایت مستمر از جامعه پرستاری است سفیر پاکستان از نهایی شدن چارچوب قانونی برای مکانیسم تهاتر با ایران خبرداد سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: تفویض اختیارات به استانداران هزینه‌های مردم را کاهش می‌دهد فراکسیون زنان مجلس: ادامه کاهش نرخ باروری در آینده، نیروی کار جوان در کشور را با چالش مواجه می سازد وزیر کشور عمان با لاریجانی در تهران دیدار کرد (۵ آبان ۱۴۰۴) نشست معاونان وزیران کشور عضو اکو در تهران برگزار شد اژه‌ای: بدهی‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل نمی‌شود + فیلم وزرای خارجه روسیه و کره‌شمالی در مسکو دیدار کردند سخنگوی دولت: ۱۰ هزار پرستار استخدام خواهند شد | مجوز خرید ۲ فروند هواپیمای ایرباس صادر شد پیگیری مجلس از معاونت حقوقی رئیس جمهور، برای کاهش ساعت کاری پرستاران در روزهای تعطیل ویدئو | مستند «لشکر زینبی»؛ تصاویری از دیدار‌های رهبر معظم انقلاب با خانواده شهدای مدافع حرم بقایی: بدون هیچ دلیلی کشور ما مورد تجاوز و حملات قرار گرفت نشست بررسی جزئیات لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت برگزار شد پروژه قطار سریع‌السیر مشهد- تهران؛ شعارها بیشتر از عمل
سرخط خبرها

آیا رژیم صهیونیستی به عراق حمله می‌کند؟ | هشدار دبیرکل جنبش النجباء عراق در خصوص دخالت نظامی اسرائیل

  • کد خبر: ۳۵۳۶۹۹
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۱
آیا رژیم صهیونیستی به عراق حمله می‌کند؟ | هشدار دبیرکل جنبش النجباء عراق در خصوص دخالت نظامی اسرائیل
هم‌زمان با آغاز فرایند تخلیه پایگاه‌های آمریکا در عراق و انتقال نیروهای سنتکام به اقلیم کردستان عراق، گزارش‌ها از تحرکات جدید ارتش اسرائیل و انتقال گسترده موشک‌های دوربرد و جنگنده‌های F35 به پایگاه‌های این رژیم در جنوب سوریه حکایت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، هم‌زمان با آغاز فرایند تخلیه پایگاه‌های آمریکا در عراق و انتقال نیروهای سنتکام به اقلیم کردستان عراق، گزارش‌ها از تحرکات جدید ارتش اسرائیل و انتقال گسترده موشک‌های دوربرد و جنگنده‌های F35 به پایگاه‌های این رژیم در جنوب سوریه حکایت دارد. در شرایطی که پایگاه عین‌الاسد در استان الانبار و پایگاه ویکتوری در فرودگاه بغداد به‌طور کامل تخلیه و نیروها و تجهیزات آن به پایگاه علی‌السالم در کویت و الحریر در اقلیم کردستان عراق منتقل شده‌اند، پایگاه الحریر در روزهای گذشته میزبان جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بوده تا به‌عنوان یک مرکز پشتیبانی حیاتی سنتکام در محدوده سوریه و عراق عمل کند.

بر همین اساس، «شیخ اکرم الکعبی»، دبیرکل جنبش النجباء عراق، روز گذشته در مصاحبه‌ با یک رسانه عراقی هشدار داده که اگر رژیم صهیونیستی به‌طور مستقیم وارد صحنه عراق شود، تمام پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در اقلیم کردستان، سوریه و حتی کویت به اهداف مشروع گروه‌های مختلف مقاومت و به‌خصوص حشدالشعبی عراق تبدیل خواهند شد.

دبیرکل جنبش النجباء عراق در این مصاحبه می‌گوید: اگر آمریکا نتواند با ابزارهای فشار سیاسی، تهدید اقتصادی و تحرکات امنیتی مانع تصویب قانون حشدالشعبی و حفظ توان مقاومت شود، احتمال دخالت رژیم صهیونیستی در عراق بسیار زیاد است.

به گفته وی، شکست آمریکا در یمن و کاهش توان بازدارندگی آن در منطقه، می‌تواند رژیم صهیونیستی را به ورود مستقیم به پرونده عراق سوق دهد.

در شرایطی که براساس توافق امنیتی بغداد ـ واشنگتن، نیروهای آمریکایی درحال خروج از این کشور و عقب‌نشینی تاکتیکی از یک منطقه پرخطر هستند، عراق به کانون جدید ناامنی‌های سازمان‌یافته در منطقه تبدیل می‌شود. از یکسو تسلط کامل گروهک‌های تکفیری در سوریه، از یکسو فشارهای سیاسی برای انحلال حشدالشعبی و از سوی دیگر آمادگی گسترده ارتش اسرائیل برای اجرای عملیات انتقام از مقاومت اسلامی عراق، شرایطی را فراهم کرده تا عراق به نقطه عطف تعیین سرنوشت منطقه تبدیل شود.

تجربه لبنان، غزه، یمن و ایران نشان داده که اشراف اطلاعاتی، نقشی حیاتی در موفقیت عملیات رژیم صهیونیستی دارد تا بر این اساس، در صورت تقویت همکاری اطلاعاتی ایران و عراق برای خنثی‌سازی اشراف اسرائیل، احتمال ورود مستقیم رژیم به میدان عراق کاهش یابد و ابتکار عمل در منطقه دوباره در اختیار محور مقاومت باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->